Close

Home Alone 2: Lost in New York

· Updated On · Posted On
Home Alone 2: Lost in New York
6.6/7161 votat

Home Alone 2: Lost in New York me Titra Shqip

Një vit pasi Kevinin e harruan në shtëpi dhe iu desh të përballej me dy hajdutë, aksidentalisht ai e gjen veten në qytetin e Nju Jorkut dhe takon disa “fytyra të njohura”.

Gallery Home Alone 2: Lost in New York

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.