Close

Home Alone 4

· Updated On · Posted On
Home Alone 4
4.5/891 votat

Home Alone 4 me Titra Shqip

Në mes të divorcit të pritshëm të prindërve të tij, Kevin McCallister duhet të ndalojë armiqtë e vjetër të tij, Marv-in dhe gruan e tij Vera-n, që po planifikojnë të rrëmbejnë trashëgimtarin e kurorës. Pavarësisht mosbesimit dhe kundërshtimeve të babai i tij Peter, të fejuarës së të atit Natalie, dhe zotit Prescott.

Gallery Home Alone 4

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.