Horizon Line

Horizon Line
6.1/173 votat

Horizon Line me Titra Shqip

Sara dhe Xhekson detyrohen të udhëtojnë me një avion të vogël për të shkuar në ishullin ku do zhvillohet dasma e miqve të tyre. Papritmas, ata gjenden përballë një situate ku duhet të luftojnë për jetën e tyre, pasi piloti pëson një infarkt kardiak.

Gallery Horizon Line

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *