Close

Hostiles

· Updated On · Posted On
Hostiles
6.9/1680 votat

Hostiles me Titra Shqip

Në vitin 1892, një kapiten legjendar i ushtrisë amerikane, pranon të shoqërojë një shef të indigjenëve dhe familjen e tij në shtëpi, nëpërmjet një territori të rrezikshëm.

Gallery Hostiles

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *