Hotel Transylvania: Transformania

· Updated On · Posted On
Hotel Transylvania: Transformania
7.7/213 votat

Hotel Transylvania: Transformania me Titra Shqip

Kur shpikja misterioze e Van Helsingut, “Rrezja e përbindëshit”, bëhet e turbullt, Drak dhe shokët e tij përbindësh shndërrohen të gjithë në njerëz dhe Johnny bëhet një përbindësh. Në trupat e tyre të rinj të mospërputhur, Drac dhe Johnny duhet të bashkohen dhe të garojnë anembanë globit për të gjetur një kurë para se të jetë tepër vonë dhe para se të çmendin njëri-tjetrin.

Gallery Hotel Transylvania: Transformania

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *