House of Gucci

· Updated On · Posted On
House of Gucci
6.6/712 votat

House of Gucci me Titra Shqip

Kur Patrizia Reggiani, një e huaj nga fillimet e përulura, martohet me familjen Gucci, ambicia e saj e shfrenuar fillon të zbulojë trashëgiminë e familjes dhe shkakton një spirale të pamatur të tradhtisë, dekadencës, hakmarrjes dhe në fund të fundit…vrasje.

Gallery House of Gucci

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *