How It Ends

· Modifikuar · Postuar
How It Ends
5.2/1482 votat

How It Ends me Titra Shqip

Historia e filmit është ambientuar pas një apokalipsi misterioz që shkakton një valë shkatërrimtare dhe dhune. Një burrë duhet të përballet me një udhëtim përmes një kombi në kaos për të shpëtuar gruan e tij shtatzënë. Me të është edhe babai i gruas, me të cilin ai nuk ka një marrëdhënie shumë të ngushtë.

Gallery How It Ends

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *