Close

Hummingbird

· Updated On · Posted On
Hummingbird
6.2/1232 votat

Hummingbird me Titra Shqip

I pastrehë dhe në arrati nga një gjykatë ushtarake, një ish-ushtar i forcave speciale të lundrimit kriminal të Londrës konfiskon një mundësi për të marrë përsipër identitetin e një burri tjetër, transformimin në një engjëll hakmarrës në proces.

Gallery Hummingbird

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.