Close

Hustle Down

· Updated On · Posted On
Hustle Down
7.0/0 votat

Hustle Down me Titra Shqip

Cully, një ngacmues dy-bitësh dhe shofer i një karteli droge Baja, e gjen veten duke u mbështetur në gjuetarin turk të aftë, por ngurrues të dhuratave, për të qëndruar jashtë kapjes së një vrasësi të pamëshirshëm dhe banditëve viciozë të udhëhequr nga një udhëheqës bande rivale pasi Cully ka vjedhur një makinë parash të mbushur me para të gatshme për shefin e tij. Dyshja kalon rrugët me Crystal, një balerin i zjarrtë me shumë sekrete dhe një aksion më të madh në të gjitha këto nga sa e kuptojnë për herë të parë. Nëse Cully mund ta bindë Turkun që të shkojë së bashku me skemat e tij të çmendura, ai mund t’i kthejë gruas dhe vajzës së tij të gjallë të gjallë.

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.