Hypnotic (2021)

· Modifikuar · Postuar
Hypnotic (2021)
7.0/0 votat

Hypnotic me Titra Shqip

Një grua e re që kërkon vetë-përmirësim kërkon ndihmën e një hipnotizuesi të njohur, por, pas një sërë seancash intensive, zbulon pasoja të papritura dhe vdekjeprurëse.

Gallery Hypnotic (2021)

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *