I Want You Back

· Updated On · Posted On
I Want You Back
6.1/21 votat

I Want You Back me Titra Shqip

Peter dhe Ema menduan se ishin në greminën e momenteve më të mëdha të jetës – martesa, fëmijët dhe shtëpitë në periferi – derisa partnerët e tyre përkatës i hodhën. Të tmerruar kur mësuan se dashuritë e jetës së tyre tashmë kanë vazhduar, Piteri dhe Ema hartojnë një plan gazmor për të rifituar ish-et e tyre me rezultate të papritura.

Gallery I Want You Back

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *