Ice Age: Continental Drift

· Modifikuar · Postuar
Ice Age: Continental Drift
6.3/6058 votat

Ice Age: Continental Drift me Titra Shqip

Në përpjekjen e tij të fundit për të groposur lajthinë e tij, Skrandi e gjen veten në qendër të tokës, duke shkaktuar një tërmet gjigand saqë mëma natyrë vendos që t’i bëjë një sistemim të ri të gjithë tokës. Por lëvizjet tektonike ndajnë nga pjesa tjetër e kopesë Menin, Sidin dhe Diegon. Meni i premton Elit që do të kthehet përsëri, por ai as që nuk e ka idenë se si do t’ia dalë mbanë.

Gallery Ice Age: Continental Drift

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *