Ice Blue

· Modifikuar · Postuar
Ice Blue
6.3/3 votat

Ice Blue me Titra Shqip

Kur nëna e Arielës kthehet në fermë në mënyrë misterioze, ajo krijon një krisje në marrëdhënien në dukje të përsosur mes Arielës dhe babait të saj dhe zbulohet një e kaluar e trishtueshme dhe e errët.

Gallery Ice Blue

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *