I’m Your Woman

· Updated On · Posted On
I’m Your Woman
6/123 votat

I’m Your Woman me Titra Shqip

Në këtë dramë kriminale të viteve 1970, një grua është e detyruar të shkojë në arrati, pasi burri i saj tradhton partnerët e tij, duke e dërguar atë dhe foshnjën e saj në një udhëtim të rrezikshëm.

Gallery I’m Your Woman

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *