Close

In Dubious Battle

· Updated On · Posted On
In Dubious Battle
5.9/102 votat

In Dubious Battle me Titra Shqip

Në Kaliforni, në vendin e mollëve, 900 punonjës sezonalë u ngritën “në betejë të dyshimtë” kundër pronarëve të tokës. Grupi vazhdon një jetë më vete, më të fortë sesa ajo e anëtarëve individualë të tij dhe më të frikshme. E drejtuar nga Xhim Nolani, greva bazohet në idealizmin tragjik, në “kurajën për të mos u nënshtruar apo dorëzuar kurrë.” Botuar në vitin 1936, libri “Në Betejë Të Dyshimtë” konsiderohet si vepra e parë e madhe e autorit fitues të çmimit Pulitzer, Xhon Stajnbek.

Gallery In Dubious Battle

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.