In the Earth

In the Earth
5.4/51 votat

In the Earth me Titra Shqip

Ndërsa bota kërkon për një kurë ndaj një virusi katastrofik, një shkencëtar dhe një rojtare pylli ndërmarrin një udhëtim thellë në pyll për kërkimin e një qendre kërkimore.

Gallery In the Earth

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *