Close

Inferno

· Updated On · Posted On
Inferno
6.1/194 votat

Inferno me Titra Shqip

Një familje dhe një bandë e trafikantëve të drogës komandojnë në një qytet në shkretëtirë. Por kur një ish-ushtar elite i cili ndihet fajtor për vdekjen e një miku dhe që dëshiron të ndihmojë gruan e ve arrin atje, shkakton një grindje mes dy bandave.

Gallery Inferno

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.