Initiation

· Updated On · Posted On
Initiation
6.1/46 votat

Initiation me Titra Shqip

Universiteti “Whiton” tregon natën e vrasjes së një ylli sportist, duke nxjerrë kështu një lojë të rrjeteve sociale, që i detyron studentët të zbulojnë sekretet e shkollës dhe kuptimin e tmerrshëm të pikëcuditjes.

Gallery Initiation

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *