Close

Inside Job

· Updated On · Posted On
Inside Job
7.7/675 votat

Inside Job me Titra Shqip

Ky film ofron një analizë gjithëpërfshirëse të krizës financiare globale të vitit 2008, e cila me një kosto prej mbi 20 trilionë dollarësh, bëri që miliona njerëz të humbnin vendet e tyre të punës dhe shtëpitë në recesionin më të keq që nga Depresioni i Madh, dhe gati sa rezultoi në një shembje të ekonomisë globale.

Gallery Inside Job

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.