Insidious: Chapter 2

· Modifikuar · Postuar
Insidious: Chapter 2
6.6/3152 votat

Insidious: Chapter 2 me Titra Shqip

Familja Lambert ribashkohet dhe është e lumtur pasi Xhoshi shkoi në botën e përtejme për të marrë mbrapa djalin e tij Daltonin. Megjithatë, ngjarjet e mbinatyrshme vazhdojnë të ndodhin, të cilat sa vjen dhe bëhen më të tmerrshme. Kur familja fillon të vërë re sjellje të çuditshme nga babai, fillojnë të vrasin mendjen; a është vërtetë Xhoshi që u kthye mbrapa? Diçka e kishte ndjekur nga bota e përtejme…

Gallery Insidious: Chapter 2

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *