Intersection

· Modifikuar · Postuar
Intersection
6.3/4 votat

Intersection me Titra Shqip

Xhejk është një sekser i sukseshëm por një baba dhe një bashkëshort tmerrësit i keq. Një njeri i mistershëm rrëmben djalin e tij dhe nga Xhejk kërkon që të kalojë disa testime të cilat sjellin një fund të papritur.

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *