Close

Intrusion (2021)

· Updated On · Posted On
Intrusion (2021)
6.9/45 votat

Intrusion me Titra Shqip

Kur burri dhe gruaja zhvendosen në një qytet të vogël, një pushtim në shtëpi e lë gruan të traumatizuar dhe të dyshojë se ata përreth saj mund të mos jenë ata që duken.

Gallery Intrusion (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.