Close

Jab Tak Hai Jaan

· Updated On · Posted On
Jab Tak Hai Jaan
6.8/147 votat

Jab Tak Hai Jaan me Titra Shqip

Pas gjetjes dhe humbjes se dashurisë te tij të vërtetë në Londër, Samar Anand sfidon vdekjen duke u bërë një ekspert i çaktivizimit të bombave për ushtrinë indiane. Pas kthimit në Londër, pas 10 vjetësh, ai vuan amnezine pas një aksidenti që ka pesuar.

Gallery Jab Tak Hai Jaan

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.