Jai Bhim

· Modifikuar · Postuar
Jai Bhim
7.8/10 votat

Jai Bhim me Titra Shqip

Një grua shtatzënë nga një komunitet primitiv fisnor, kërkon dëshpërimisht për burrin e saj, i cili është zhdukur nga paraburgimi i policisë. Për të gjetur burrin e saj dhe për të kërkuar drejtësi për ta, me zërin e tyre, një avokat i Gjykatës së Lartë ngrihet në mbështetje. A do të ketë sukses beteja e tyre për drejtësi?

Gallery Jai Bhim

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *