Close

Jakob’s Wife

· Updated On · Posted On
Jakob’s Wife
6.4/43 votat

Jakob’s Wife me Titra Shqip

Ana, e martuar me një Ministër të një qyteti të vogël, ndjen se jeta e saj është tkurrur gjatë 30 viteve të fundit. Takimi me “Mjeshtrin” i sjell asaj një ndjenjë të re të fuqisë dhe oreksin për të jetuar më e guximshme. Sidoqoftë, ndryshimi vjen me një ndryshim të madh.

Gallery Jakob’s Wife

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.