Jesus of Montreal

· Modifikuar · Postuar
Jesus of Montreal
7/63 votat

Jesus of Montreal me Titra Shqip

Një grup aktorësh që shfaqin një Pasion interpretues në Montreal fillojnë të përjetojnë një ndërthurje të personazheve të tyre dhe jetës së tyre private ndërsa produksioni merr formë kundër kundërshtimit në rritje të kishës katolike.

Gallery Jesus of Montreal

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *