Close

Jiang Ziya: The Legend of Deification

· Updated On · Posted On
Jiang Ziya: The Legend of Deification
6.9/21 votat

Jiang Ziya: The Legend of Deification me Titra Shqip

I internuar në botën njerëzore, një luftëtar duhet të vrasë një dhelpër djall që të rikthehet në parajsë dhe të bëhet një hyjni.

Gallery Jiang Ziya: The Legend of Deification

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.