Jodhaa Akbar

· Modifikuar · Postuar
Jodhaa Akbar
7.4/184 votat

Jodhaa Akbar me Titra Shqip

Një histori dashurie e shekullit të 16-të rreth një martese aleancë që i dha jetë një dashurie të vërtetë mes Perandorit të madh të Mugalit, Akbar, dhe një princeshe të Razhputit, Jodha.

Gallery Jodhaa Akbar

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *