Close

Joe Bell

· Updated On · Posted On
Joe Bell
6.4/19 votat

Joe Bell me Titra Shqip

Historia e vërtetë e rrugëtimit të dhimbshëm që ndërmerr një baba në nder të djalit të tij që vuan bullizmin në shkollë sepse është homoseksual. Ai ecën kudo nëpër gjithë Amerikën për të folur me këdo që mundet për të eleminuar bullzimin nëpër shkolla dhe jo vetëm.

Gallery Joe Bell

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.