Jolt

· Modifikuar · Postuar
Jolt
6.8/646 votat

Jolt me Titra Shqip

Një vajzë ka probleme me kontrollimin e inatit dhe përdor gjithmonë një jelek që i jep goditje të forta parandaluese sa herë që ajo rrezikon jetët e njerëzve pranë saj. Pasi djali i parë që ajo dashuron vritet, ajo futet në një kërkim për hakmarrje duke kërkuar të gjejë vrasësin, teksa policia e ndjek atë si të dyshuar kryesor për vrasjen.

Gallery Jolt

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *