Close

Judas and the Black Messiah

· Updated On · Posted On
Judas and the Black Messiah
7.5/762 votat

Judas and the Black Messiah me Titra Shqip

Bill O’Nilli infiltrohet nga FBI-ja në Partinë e Panterave të Zeza që mbronin të drejtat e njerëzve me ngjyrë dhe lirinë e tyre. Kryetari i partisë, Fred Hemptoni, kërkon të nisë një revolucion teksa përveç policisë, duhet të kujdeset dhe nga spiunët dhe të tjerët kundra lëvizjes.

Gallery Judas and the Black Messiah

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.