Close

Jurassic World

· Updated On · Posted On
Jurassic World
6.7/16987 votat

Jurassic World me Titra Shqip

Njëzet e dy vjet pas ngjarjeve të Jurassic Park (1993), ishulli Nublar tani përmban një park dinosaurësh plotësisht funksional, Jurassic World, i parashikuar fillimisht nga John Hammond. Pas 10 vitesh funksion dhe normat e vizitorëve në rënie, u krijua një atraksion i ri për të rizgjuar interesin e vizitorëve në një mënyrë të tmerrshme.

Gallery Jurassic World

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.