Close

K-9

· Updated On · Posted On
K-9
6/698 votat

K-9 me Titra Shqip

Detektivi Majkëll Dulej ka për detyrë të kapë një kriminel dhe i jepet për partner një qen inteligjent policie. Të dy përfundimisht krijojnë një lidhje dhe përpiqen të kapin kriminelin së bashku.

Gallery K-9

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.