Close

K-9: P.I.

· Updated On · Posted On
K-9: P.I.
5.7/121 votat

K-9: P.I. me Titra Shqip

Dulli dhe partneri i tij, qeni K-9 janë gati të tërhiqen nga forcat e policisë. Për të fituar jetesën, ish-polici vendos të punojë si hetues privat dhe merr përsipër një çështje që duhet ta zgjidhë, edhe për të shpëtuar nga telashet e veta.

Gallery K-9: P.I.

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.