Close

K-911

· Updated On · Posted On
K-911
5.5/164 votat

K-911 me Titra Shqip

Detektivi Majk Dulli dhe qeni i tij besnik Xherri Li duhet te bashkëpunojnë me dy partnerë të rinj, rreshteren Uelles dhe qenin e saj, Zeusin.

Gallery K-911

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.