Close

Keys to the Heart

· Updated On · Posted On
Keys to the Heart
8/17 votat

Keys to the Heart me Titra Shqip

Një ish boksier, Jo-ha, e jetonte jetën vetëm falë forcës së tij fizike. Lavdia e kampionit i zgjati vetëm një moment. Një takim i riktheu lidhjet e harruara të së shkuarës dhe më në fund mëson çdo të thotë familje.

Gallery Keys to the Heart

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.