Close

Khun Phaen Begins

· Updated On · Posted On
Khun Phaen Begins
7/1 votat

Khun Phaen Begins me Titra Shqip

Keu është një djalosh hajdut, që e jeton jetën vetëm me argëtim dhe i patrazuar. Kur takon dashurinë e fëmijërisë, ai vendos të futet në ushtri, për t’i fituar zemrën vajzës, e cila është e fejuar me një djalë të përsosur, por papritur, zbulon të kaluarën e vet të harruar…

Gallery Khun Phaen Begins

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.