Kick-Ass

· Updated On · Posted On
Kick-Ass
7.1/9431 votat

Kick-Ass me Titra Shqip

Deiv Lizevski një student në shkollën e mesme dhe një ardhurues i librave komik, një ditë vendos të bëhet një super-hero, edhe pse ai nuk ka ndonje fuqi apo arsye te fortë për ta bërë këtë.

Gallery Kick-Ass

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *