Kill Your Darlings

· Modifikuar · Postuar
Kill Your Darlings
7.1/1097 votat

Kill Your Darlings me Titra Shqip

Filmi Vrisni të Dashurit tuaj, është i bazuar në një histori të vërtetë fiksimi dhe vrasje. Ku në vitin 1944 ndodh një vrasje e cila bashkon tre poetë të mëdhenj, Allen Ginsberg, Jack Kerouac dhe William Burroughs.

Gallery Kill Your Darlings

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *