Close

Kincsem

· Updated On · Posted On
Kincsem
7.2/30 votat

Kincsem me Titra Shqip

Një film i bazuar mbi ngjarje të vërteta. Erno Blaskoviç humbi gjithçka pas revolucionit hungarez të 1848-ës. Kincsem, një kalë mahnitës, i jep kuptim jetës së tij të shkatërruar. Ernos i jepet mundësia të marrë gjithçka që ka dashur: hakmarrjen, dashurinë dhe famën.

Gallery Kincsem

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.