Close

Kingsglaive: Final Fantasy XV

· Updated On · Posted On
Kingsglaive: Final Fantasy XV
6.8/502 votat

Kingsglaive: Final Fantasy XV me Titra Shqip

Mbreti Regis, i cili mbikëqyr territorin e Lucis, urdhëron trupën ushtarake të tij për të mbrojtur mbretërinë nga planet e mbretërisë së Niflheim për të marrë Kristalin e Shenjtë. Kristal i cili i jep fuqi dhe magji mbretërisë së Lucis.

Gallery Kingsglaive: Final Fantasy XV

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.