Lamb

· Updated On · Posted On
Lamb
6.2/10 votat

Lamb me Titra Shqip

Një çift islandez jeton me tufën e tyre të deleve në një fermë të bukur, por të largët. Kur zbulojnë një të porsalindur misterioz në tokën e tyre, vendosin ta mbajnë dhe ta rrisin si të tyren. Ky zhvillim i papritur dhe perspektiva e një familjeje të re, u sjell atyre shumë gëzim përpara se t’i shkatërrojë përfundimisht.

Gallery Lamb

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *