Lansky

· Modifikuar · Postuar
Lansky
6.4/20 votat

Lansky me Titra Shqip

Kur Majër Lanski i plakur, hetohet për herë të fundit nga federalët, të cilët dyshojnë se ai ka grumbulluar miliona dollarë gjatë gjysmë shekulli, gangsteri në pension rrotullon një përrallë marramendëse, duke zbuluar të vërtetën që nuk ishte treguar për jetën e tij si shefi famëkeq i Korporatës Vrasja dhe Sindikatës Kombëtare të Krimit.

Gallery Lansky

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *