Close

Last Days in the Desert

· Updated On · Posted On
Last Days in the Desert
5.5/118 votat

Last Days in the Desert me Titra Shqip

Një kapitull i imagjinuar prej 40 ditëve të agjërimit dhe lutjes së Jezusit në shkretëtirë. Në rrugën e tij jashtë vendit të shkretë, Jezusi lufton me Djallin mbi fatin e një familjeje në krizë.

Gallery Last Days in the Desert

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.