Close

Life Stinks

· Updated On · Posted On
Life Stinks
5.5/140 votat

Life Stinks me Titra Shqip

Biznesmeni i pasur dhe arrogant Goddard Bolt (Mel Brooks), duke u grindur me rivalin Vance Crasswell (Jeffrey Tambor) për një marrëveshje toke, bën një bast me Crasswell se ai ka zgjuarsinë e rrugës për të jetuar pa para dhe anonim në rrugët e ashpra të Los Angeles për 30 ditë. Por Bolt bëhet i vetëdijshëm kur e godet realiteti i të pastrehëve. Megjithatë, ai gjen lumturinë në një romancë me Mollyn (Lesley Ann Warren), një ish balerinë e Broadway që po kalon kohë të vështira…

Gallery Life Stinks

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.