Like a Cat on a Highway

· Modifikuar · Postuar
Like a Cat on a Highway
6.5/665 votat

Like a Cat on a Highway me Titra Shqip

Një intelektual italian, pasi kthehet nga konferenca në Bruksel, zbulon që e bija 13 vjeçare është e lidhur me një bashkëmoshatarin e saj, nga një lagje e varfër në periferi të Romës. As mamaja e djalit nuk është në favor të kësaj marrëdhënieje dhe të dy mundohen që t’i bëjnë fëmijët të arsyetojnë…

Gallery Like a Cat on a Highway

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *