Close

Little Fish

· Updated On · Posted On
Little Fish
7.1/65 votat

Little Fish me Titra Shqip

Të arrish të mbash gjallë një mardhënie te fortë dhe të qëndrueshme, duke përballuar sfida të mëdha. Humbja e vetvetes dhe kujtimeve që të shoqërojnë në çdo hap të jetës që fshin historinë e dashurisë si pasojë e përhapjes së një “misteri” shkatërues.

Gallery Little Fish

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.