Close

Lommbock

· Updated On · Posted On
Lommbock
6.8/86 votat

Lommbock me Titra Shqip

Stefan dhe Kai takohen përsëri pas disa vitesh. Stefan është bërë një avokat i suksesshëm në Dubai ndërsa Kai ka mbetur në qytetin e tyre të lindjes. Kai ka probleme me marrëdhëniet me nejrëzit dhe po përpiqet shumë të komunikojë me thjeshtrin e tij që po has telashe serioze me disa shitës droge. A mund t’i zgjidhin problemet Kai dhe Stefan? Po me mikun e tyre të vjetër Frank, çfarë ndodh?

Gallery Lommbock

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.