London Heist

London Heist
5.6/20 votat

London Heist me Titra Shqip

Hajduti dhe krimineli, Xhek Krigën, vendosë që të zbulojë vrasësin e babait të tij e personin që i ka vjedhur paratë e bankës së vjedhur, edhe pse kjo do të thotë të rrezikojë veten. Në rrugëtimin e hakmarrjes, Xhek, do të zbulojë disa të vërteta që do ia ndryshojnë jetën…

Gallery London Heist

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *