Love & Gelato

· Updated On · Posted On
Love & Gelato
5.6/20 votat

Love & Gelato me Titra Shqip

Lina është gati të mbarojë shkollën e mesme dhe synon të ardhmen e saj në MIT. Por kur nëna e saj sëmuret, ajo inkurajon Linën të ndjekë hapat e saj dhe të kalojë “verën e jetës” në Romë. Duke përdorur ditarin e vjetër të nënës së saj si udhërrëfyes, ajo eksploron qytetin romantik dhe magjik, ku thjesht mund të gjejë dashurinë … dhe xhelatinë, sigurisht.

Gallery Love & Gelato

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *